Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj tento čarovný domček v Poprade Matejovciach.V roku 2017 prešiel kompletnou rekonštrukciou s rozsiahlými dispozičnými zmenami. Je čiastočne podpivničený. Do domu je vstup z dvoch strán,preto je vhodný aj na dvojgeneračné bývanie.Prízemie tvoria teda dve chodby so vstavanými skriňami, veľká otvorená kuchyňa s jedálňou a murovaným krbom, priestranná kúpeľňa a izba s dobovou funkčnou kachľovou pecou.V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, pracovný ostrovček, ktorého súčasťou je chladnička na víno. Na horné poschodie vedú široké schody pod ktorými bol vytvorený šatník. Horné poschodie je dokončené cca na 70% - príprava na kúpeľňu, priečky s izoláciou rozdelili priestor na tri izby. Strecha je kvalitné zateplená a krovy predimenzované aj na položenie ťažžšej strešnej krytiny.V celom dome sú eurookná, kvalitné drevené podlahy, volené farby a nábytok dotvárajú úžasný pocit domova.

Z prednej strany je vstup na pozemok priamo z hlavnej cesty elektrickou bránou. Je oplotený  plotom z betónových dielcov. Kvalitne spevnené betónové parkovacie miesto pre dve autá,vkusne upravený pozemok. Z druhej strany domu sa nachádza druhá záhradka zo zeleňou a využiteľný  murovaný domček s napojením na vodu, ktorý je možné využiť aj na podnikateľské účely. Kúrenie le plynové, vyvložkované komíny, zateplený.Príprava na vonkaší kamerový systém.

Viac informácií a obhliadky na tel.čísle 0944 107 077.

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
250 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
250 m2
Zastavaná plocha:
130 m2
Podlahová plocha:
105 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
5
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Energetický ekonomický
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Celková plocha:
250 m2
Pivnica plocha:
10 m2
Počet vonkajších parkovacích miest:
2
Orientácia:
juhozápad
Vykurovanie - podlahové:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme