Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemok s nekonečnými možnosťami: 11005 m² v Malom Slavkove

Ulica: Poľná
Obec: Malý Slavkov
Okres: Kežmarok
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Iný pozemok vhodný na výstavbu
Iné:
36 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľký pozemok o rozlohe 11005 m² (cca 100x110 m). Pozemok sa nachádza v krásnom prostredí pri obci Malý Slavkov. Hoci momentálne nie je riešený v územnom pláne, jeho potenciál je obrovský. Prípojky na siete (elektrina, voda, kanalizácia) sú v dosahu cca 500 metrov. To znamená, že nový majiteľ môže ľahko naplánovať a realizovať svoje sny, alebo investičné zámery.

Hlavné výhody:

Veľký rozmer: Jeden hektár pozemku dáva priestor na vytvorenie čohokoľvek, čo si predstavíte, či už rodinného domu, rekreačného areálu  pre oddych a relax, alebo pre rastúci záujem o nehnuteľnosti mimo veľkých miest, možnosť vytvoriť novú IBV. 

Ďalšie výhody:

Blízkosť sietí: Prípojky na siete sú v dosahu, čo uľahčuje budúcu výstavbu alebo využitie.

Pokojné prostredie: Malý Slavkov je obklopený prírodou a ponúka pokoj a ticho pre vaše projekty. Krásny výhľad na Vysoké Tatry, ktorých blízkosť prospieva rozvoju agroturistiky a cestovného ruchu. Pre návštevníkov obce sú k dispozícii reštauračné, ubytovacie a pohostinské služby.  Okresné mesto Kežmarok je vzdialené len 3 kilometre a Poprad 19 km.

Pre viac informáciíí volajte 0944 107 077.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
11005 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Extravilán
Šírka pozemku:
100 m
Dĺžka pozemku:
110 m
Celková plocha:
11005 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti